Welkom bij Hotel Restaurant Kinderdijk

Nieuwe najaar menukaart voor Hotel Restaurant Kinderdijk

Binnenkort zal chef-kok Brenda van der Struis de door haar met zorg samengestelde lunch en diner gerechten van de nieuwe najaar menukaart van Hotel Restaurant Kinderdijk gaan bereiden. Deze brengt populaire najaar gerechten zowel voor lunch als diner. Voor de lunch bijvoorbeeld is er onder meer broodje hete kip, ragout pasteitje , maar ook uitsmijter of twaalf uurtje van de molenaar, en tal van andere gerechten. Voor het diner staan er een keur aan voorgerechten zoals gerookte zalm op toast of proeverij vis en vlees, uiteraard ook vegetarisch zoals de zelfgemaakte loempia’s. Hoofdgerechten van entrecote tot slibtong en nog meer. Dessert varieert van dame blanche tot grand dessert, en speciaal voor de kinderen is er een aangepast gerecht. Het wisselend dagmenu € 9,50 en driegangen menu € 32,50. Iedereen is welkom om de najaar menukaart bekijken en proeven in het gastvrije Hotel Restaurant Kinderdijk.