Welkom bij Hotel Kinderdijk

Menukaart

Welkom op onze restaurantpagina.

Gelegen in de Alblasserwaard werken wij zoveel mogelijk samen met regionale leveranciers.

Ons rundvlees heeft op nog geen 10 minuten afstand vrij in de wei gegraasd. Onze kaas wordt in Alblasserdam gemaakt en de bij de bakker kunnen we bijna lopend ons verse brood halen.

U bent de gehele dag welkom. Voor een kopje koffie met gebak, een drankje met een bittergarnituur of een uitgebreide maaltijd. Met onze eigen parkeerplaats is Hotel Kinderdijk ook bij uitstek geschikt voor grotere groepen of busreizen. Organiseert u iets voor een groter gezelschap of bent u touroperator neem dan eens contact met ons op via info@hotel-kinderdijk.nl of 078-6451497. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Onderstaand vast een voorproefje van onze menukaart en suggesties om uw evenement voor grotere gezelschappen samen te stellen. Gezien de ligging van ons restaurant aan een drukke weg en de vestiging in een dijkpand zijn wij helaas minder geschikt voor gasten in een rolstoel.

Onder agenda staat het kerstmenu en de openingstijden rondom de feestdagen.

Graag tot ziens in ons restaurant.

Klik op de afbeelding om de gehele PDF versie van de menukaart te bekijken.

 

Geachte gast,

In onderstaande documentatie geven wij u graag een overzicht van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor uw bijeenkomst op een drietal locaties in ons bedrijf. Onder in Hotel-Kinderdijk is onze molenbar. U bent hier van harte welkom voor een receptie of borrel tot maximaal vijftig personen. De bar beschikt over een eigen entree, bar en personeel zodat u niet gestoord wordt door andere activiteiten. De linkerzijde van het restaurant met zicht op de Noord kan, afhankelijk van de invulling van uw bijeenkomst, worden gereserveerd voor gezelschappen tot 50 personen voor een receptie, diner, buffet of vergadering. De rechterzijde van het restaurant is beschikbaar voor gezelschappen van vijftig tot honderd personen met zowel zicht op de molens van Kinderdijk als op de rivier de Noord met zijn drukke scheepvaartverkeer.

De suggesties zijn geheel vrijblijvend en kunnen aan uw wensen worden aangepast. Wanneer deze u aanspreken gaan we graag met u om de tafel zitten om alles met u op een rijtje te zetten en een offerte voor u samen te stellen zodat u precies weet hoe wij uw gelegenheid zullen verzorgen. Wanneer u hiermee akkoord bent en dit aan ons heeft bevestigd verzoeken wij u drie dagen voor het evenement het definitieve aantal gasten dat u verwacht aan ons door te geven. Dit aantal zult u ook op de factuur terugzien.

Onze keukenbrigade kan aan de meeste verzoeken op het gebied van diëten en voorkeuren tegemoet komen. Wij vragen u echter wel deze, samen met uw menukeuze, kenbaar te maken. Ook de opstelling van uw zaal kunnen wij verzorgen zoals u dit prettig vind en bespreken dit graag met u.

Hopend u met deze informatie een indruk van de mogelijkheden te bieden staan wij tot uw dienst voor een nadere kennismaking. Voor een afspraak kunt u ons dagelijks bereiken onder telefoonnummer 078-6451497. Voor touroperators en busmaatschappijen gelden aparte tarieven en mogelijkheden op aanvraag.

Alvast dank voor uw interesse in Hotel en Restaurant Kinderdijk.

Met vriendelijke groet,

Team Hotel Kinderdijk